Om oss

Välkommen till en sida som ska fokusera på det roliga i livet. Hur ofta får man egentligen chansen att gå på en riktigt fin middag, en större fest eller en tillställning med både goda vänner och nya bekantskaper? Och – hur ofta är det just du som ser till att dessa blir av?

Vi mår bra av att umgås och vi lever upp i samband med fester. Det är något vi behöver och i synnerhet nu då samhället återigen börjar anta en mer normal form efter år i pandemins tecken. Hur lyckas man med en fest? Hur får man en middag att kännas så där härlig så att man aldrig vill lämna bordet och hur ska man klara av att ordna en kickoff för företaget?

Vi som skriver här har arbetat med catering och events genom hela våra yrkesliv. Vi vet vad som krävs och vad man ska tänka på. Det är det den här sidan kommer att handla om. Vi ska ge tips om mat, om dryck, om underhållning och om vilken typ av hjälp man kan tänkas behöva i samband med att man ordnar en fest.

Vi kommer även att peka på vanliga missar och vi kommer att skriva om vad som är viktigt att du planerar och förbereder innan. Kort sagt: vi ska skriva om allt som gör att du lyckas med din fest. Välkommen!