Kategorier
Catering

En rolig tillställning på bästa sättet

Att fixa en tillställning är egentligen inget stort problem, förrän man kommer till maten. För många är det en befrielse att slippa fixa maten själva, så varför inte anlita en väletablerad cateringfirma!

Planera och genomför eventet

Vid planeringen av ett event eller en tillställning sprudlar det oftast av idéer om vad man vill åstadkomma. Ibland finns det fasta ramar, som exempelvis vid ett bröllop, även om man ändå kan göra det på sitt eget sätt. Andra gånger kan man planera ett ”rött” event bara för att det är roligt och försöka inkludera så många röda detaljer som möjligt. Kanske vill man att alla ska bära röda kläder, ha röda äpplen och röda ljus som dekoration. Jordgubbar! Massor av hjärtan, röda ballonger och kanske till och med en tomte i ett hörn? Idéerna flödar, men så kommer man till maten och frågan om vem som ska diska efteråt. Plötsligt verkar eventet förlora sin glans.

Få hjälp när du behöver det

Var lugn, det finns hjälp att få! Istället för att stå där med all mat och diska kan du kontakta en cateringfirma. Cateringfirmor som Café Boulevard kan ta hand om allt från en enkel fika för en liten grupp till mat för större fester. En bra cateringfirma fixar allt – inklusive porslin och servispersonal. Cateringfirman ser även till att maten räcker till och att alla blir mätta och belåtna under festen. Som arrangör kan du bara luta dig tillbaka och njuta av festen och dina gäster. När det gäller catering på Södermalm finns det många bra alternativ att välja mellan. Dessutom kan cateringen levereras över hela Storstockholm mot en mindre avgift.

Cateringfirman kan ge råd och tips

Vid planeringen av ett event är det bra att kontakta cateringfirman och ha en dialog med dem. Om det finns ett specifikt tema kan de hjälpa till att anpassa maten efter festens tema. Annars kan cateringfirman komma med bra råd och tips om vad som skulle passa. Ibland är det lätt för festarrangören att fastna i detaljer och missa helheten. En annan fördel med att anlita catering är att man slipper oroa sig för olika matallergier. Cateringfirmor har lång erfarenhet av matallergier och vill självklart att alla deltagare ska kunna njuta av god mat utan att behöva fundera på vad de kan eller inte kan äta.